Wij zijn een gezin van vier bestaande uit (ik) Mandy (34 jaar) mijn man Cyldes (41 jaar) en onze twee zoons Jaey (7 jaar) en Jeff (0 jaar). 

 

Jaey zit al op de basisschool in groep 4 en mijn man Cyldes werkt full-time buitenshuis.

 

Sinds 1 maart 2018 ben ik begonnen als gastouder in ons eigen huis. Na jaren ervaring in de kinderopvang op een kinderdagverblijf in Utrecht, heb ik de stap genomen om een eigen kleinschalige opvang op te gaan zetten. Met succes! 

Ik heb al meer dan 15 jaar ervaring in het werken met kinderen, hiervoor heb ik ook de juiste diploma's waarvan de belangrijkste het SPW diploma is. 

 

Wij als opvang willen graag kleinschalige en huiselijke opvang bieden aan kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen een thuis gevoel geven een plek waar zij zich veilig kunnen voelen en zich zelf op een eigen tempo kunnen ontwikkelen tot een eigen ik. 

Door mijn vele ervaring op het kinderdagverblijf kan ik het huiselijke goed combineren met ook juist de regelmaat en ritme die er in een kinderdagverblijf word gegeven. uiteraard volg ik als gastouder meer het ritme van thuis vooral bij de kindjes onder het jaar. 

 

Wij als opvang gaan graag lekker naar buiten, zowel in onze eigen heerlijke tuin met zonnewering, of naar het nabij gelegen park Transwijk of de speeltuintjes in de buurt.

 

Spelletjes, boekjes lezen, knutselen lekker vrij spelen, en ontdekken een dag bij De Sprockeltjes is vol liefde en vreugde.