Plaats hier uw reacties:

Reactie plaatsen

Reacties

Lize
een jaar geleden

Mandy is top! Ze kijkt heel goed naar wat ieder kindje nodig heeft en speelt daarop in. Ze dacht goed mee toen ons zoontje het wat moeilijker had en is ontzettend betrokken. Een fijne plek :)

Gerrit
een jaar geleden

Mandy is een super fijne gastouder voor Sofie geweest. Heel professioneel, ze heeft haar zaakjes piekfijn op orde (ze waarschuwde ons bijvoorbeeld bijtijds dat het bij het gastouderbureau waar we zaten niet lekker liep zodat we konden overstappen op een ander bureau en ons een hoop ellende bespaard bleef). Maar bovenal is ze heel lief, creatief en geduldig. Sofie vond het 's ochtends wel eens moeilijk om naar de opvang te gaan maar 's middags kwam ze zonder uitzondering stralend terug met hele verhalen over wat ze allemaal had gedaan bij Mandy. Dankjewel voor de goede zorgen!

Ruth
2 jaar geleden

Mandy is een hele fijne gastouder; attent, betrokken, en ondernemend met de kinderen. En daarnaast ook erg rustig, betrouwbaar en professioneel. De huiselijke sfeer is heel erg fijn en wij hebben onze kinderen altijd met een goed gevoel achtergelaten. Helaas hebben wij vanwege verhuizing uiteindelijk nieuwe opvang moeten vinden, met pijn in ons hart! Ik heb Mandy ook aangeraden aan een goede vriendin die eveneens erg tevreden is.
Mandy heel erg bedankt voor alles!

Roxanne en Daniel
3 jaar geleden

Wat voor reactie moet ik hier nu schrijven. Geen woorden beschrijven hoe blij ik was dat ik Mandy als Gastouder gevonden heb. Ik vond het zo lastig om mijn kleintje achter te laten, maar Mandy nam die zorg helemaal bij me weg. Ze is gewoon geweldig!! Wij verhuizen naar een andere stad en daarom moesten we weg, maar nog zit de gedachte in mijn hoofd om gewoon maar op en neer te rijden wetende dat ik mijn zoon in goede handen achterlaat. Mandy, zo erg bedankt voor alles!!

Isolde en Bart
4 jaar geleden

Mandy is een fantastische gastouder; lief, betrokken, betrouwbaar, en staat altijd voor je klaar wanneer ze kan. Maar het belangrijkste is misschien wel dat onze dochter vanaf de eerste ontmoeting helemaal op haar gemak was bij Mandy. Hierdoor kunnen we haar met een gerust hart aan Mandy toevertrouwen, echt heel fijn! Er wordt elke dag geknutseld en uitstapjes gemaakt, en ook de communicatie over eten/drinken/slapen is uitstekend. We kunnen de Sprockeltjes van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een lieve zorgzame gastouder!

Erik & Shadé
4 jaar geleden

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, lieve en professionele gastouder, dan zit je goed bij Mandy!
Sinds het begin van de Sprockeltjes zitten onze beide kinderen bij Mandy, en ze gaan er met veel plezier heen.
Lekker bakken, knutselen, naar de speeltuin of bibliotheek, elke week staat er weer wat anders op het programma.
Wij hebben de beste keus voor onze kinderen gemaakt, door voor de Sprockeltjes te kiezen! Bedankt Mandy! 😁

Bas en Martine
5 jaar geleden

Wat hebben wij het getroffen met Mandy! Een hele lieve, zorgzame en professionele gastouder voor onze dochter vanaf het eerste moment. Onze dochter voelt zich helemaal thuis bij haar, maar ook bij haar man en zoon. Geweldig gezin! We hebben regelmatig een uitdaging om haar weer mee naar huis te krijgen 😊

Stephanie Zaim-Woods
5 jaar geleden

Mandy is een zeer proffesionele, lieve en zorgzame Gastouder. Vanaf het eerste moment klikte het en vind Benjamin het ook leuk om bij Mandy te spelen. Ze is creatief en schrijft dagelijks in een overdrachtsschriftje zodat we weten wat hij heeft gedaan op een dag. Leuk voor ons en voor later! Kortom echt een aanrader! Liefs familie Zaim-Woods

Rating: 4.4285714285714 sterren
14 stemmen